11 Aralık 2012 Salı

Era Türkiye Bayilik Veriyor


Era Türkiye


1971’de ABD’de kurulmuş olan ERA (Electronic Realty Associates) bugün 14’ü Avrupa’da olmak üzere, 35 ülkede 1,100 ofisle gayrimenkul danışmanlığında Avrupa lideri…
Markamızın başarısı, iletişimde uzmanlık üzerine kurulu… Yerel müşterilerle etkileşimde sınır tanımayan ve hizmet verdiği bütün ülkelere en iyi biçimde uyum sağlayan bir uzmanlık bu…
Köklü geçmişi ve uluslararası boyutlardaki başarısıyla ERA, ‘franchise’ ağına katılarak uzun dönemli bir iş modeline yatırım yapacak tüm girişimcilere, işlerinde kalıcı ve istikrarlı bir büyüme vaat ediyor.


ERA Gayrimenkul ailesine katılmak, seçkin gayrimenkul temsilcilerinden oluşan bir çevreye dahil olmak ve bu üstün başarı ve kâr potansiyelinden en üst düzeyde yararlanmak anlamına geliyor.


ERA İLE YEPYENİ BİR FIRSATLAR DÜNYASINI KEŞFEDİN!
Siz, işiniz söz konusu olduğunda, hep daha iyisini başarma tutku ve kararlılığına sahipsiniz. Biz de sizdeki bu değerli niteliği tamamlayacak harika olanaklara: Yenilikçi araç ve programlarımız, dinamik bir küresel ilişki ağımız ve büyümeniz için size sunacağımız zengin fırsatlar… Birlikte neler başarabileceğimizi bir düşünün!


İŞİNİZİ YEPYENİ BİR BAŞARI BOYUTUNA TAŞIMAK İÇİN SİZ DE BU ZENGİN BİLGİ BİRİKİMİ VE FIRSATLARDAN YARARLANIN:


Geniş Bir Ağ Kazanın:


Dünya çapında yaklaşık 30,000 deneyimli, dinamik ve paylaşımcı gayrimenkul uzmanı… Siz de bu ağa katılın, motive edici düzenli etkinliklerle bir araya gelerek bilgi ve deneyimleri paylaşın.


Yenilikçi Araçlarla Çalışın:


Gayrimenkul danışmanlarınızın eğitim ve motivasyonu için, kapsamlı eğitim kaynaklarımız ve en son teknoloji ve teknik bilgilerle hazırlanmış satış programlarımızla yanınızdayız. ERA müşterilerinizi ve müşteri adaylarınızı, portföyünüzü ve çalışanlarınızı daha iyi yönetmenize yardımcı olur. Bunun için gerekli tüm araç ve desteği sağlar.


Fırsatı Yakalayın:


Birbirine entegre biçimde sunduğumuz iş planlama, müşteri kazanma ve istihdam programlarımızla sadece büyümeye odaklanın. Piyasada kendini kabul ettirmiş bir Broker olarak, ERA ile işbirliği yapmak, özgün program ve araçlarımızdan yararlanmak, sizin için olağanüstü bir fırsat! İlişki ağınızı ve ufkunuzu bizimle genişletin. Sizi bekleyen müthiş fırsatları ERA ile keşfedin!


Eski Büyükdere Cad.No:14 Park Plaza Kat:20
Maslak Istanbul – Türkiye
Tel: +90 212 345 05 16 – 17
Fax: +90 212 345 05 18 – 19
info@eraturkiye.com

avrupada franchise verenbody shop franchising 2012era bayilik sartlarıera türkiye bayilerera türkiye yorumlar

 


Era Türkiye Bayilik Veriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder